Barcute din dopuri de pluta_1

Proiecte simpatice cu dopuri de pluta – barcute

Written by minideco on . Posted in Activitati pentru copii DIY

Pastreaza dopurile de pluta de la sticlele de vin sau sampanie si foloseste-le pentru a crea diverse obiecte simpatice impreuna cu copiii. Poti sa creezi foarte multe lucruri cu dopurile de pluta pentru ca sunt poroase si foarte usor de taiat/modelat. Textura lor este atat de placuta iar atunci cand le pictezi arata minunat! Poti sa creezi barcute, omuleti, animalute, stampile si multe, multe, altele. Asa ca pastreaza toate dopurile, indiferent de dimensiune, ca sa poti crea lucruri frumoase impreuna cu copiii tai :)

In acest articol iti vom arata cum se fac barcutele din dopuri de pluta:

Pentru a le crea, vei avea nevoie de: - 3 dopuri de pluta - Vopsea acrilica - Lipici (de preferat lipici cald) - O scobitoare - Hartie (de preferat cu model colorat si vesel, de ex. hartie de ambalat cadouri)

Daca vrei, poti sa pictezi dopurile in culori acrilice, rezistente la apa. Lipeste cele 3 dopuri astfel incat sa fie dispuse unul langa altul. Lasa lipiciul sa se se usuce bine si continua cu pasul urmator. Pune dopurile pe masa si infige scobitoarea in mijlocul dopului din mijloc. Taie un triunghi, un oval sau un patrat (cum preferi) din hartia colorata si ataseaza forma la scobitoare in asa fel incat sa se formeze o vela.

Instructiuni pentru a crea barcute in dopuri de pluta

Instructiuni pentru a crea barcute in dopuri de pluta

Asta-i tot :). Sa inceapa intrecerea!

Iata si alte modele de barcute vesele:

Barcute din dopuri de pluta_3 Barcute din dopuri de pluta_2 Barcute din dopuri de pluta_1

Surse de inspiratie: aici, aici, aici

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

Copyright © 2016 minideco.ro
Webdeveloper Tbox