1.1_6-leaves_draw_overview

Frunzele prind viata toamna

Written by minideco on . Posted in Activitati pentru copii DIY, Decoratiuni pentru casa DIY

Toamna ne ofera resurse inepuizabile de materiale pentru mici proiecte de facut impreuna cu copiii. Priveste in jurul tau atunci cand te plimbi si vei gasi cu siguranta frunze si petale frumos colorate si cu forme variate, conuri, ghinde, castane, crengute si cate si mai cate!! E belsug in parcuri, pe strazi, pe garduri :)

Strange cate putin din fiecare si pregateste-te pentru zilele ploioase si friguroase ce vor urma, atunci cand copiii se vor plictisi in casa. Vei scoate atunci din cutiute si dintre filele cartilor agoniseala din serile calde, pentru a crea povesti si personaje fantastice impreuna cu micile manute harnice care se joaca bucuroase cu tine.

  Nu uita sa pui frunzele si petalele florilor pe care le-ai strans la presat si pastrat intre paginile unei carti.Iti va fi mai usor sa le lipesti si sa le pictezi.

  Iata cateva idei:

1.1_6-leaves_draw_overview des-feuilles009 des-feuilles010 des-feuilles011 des-feuilles013 leaf-elephant-atelierpourenfantsdes-feuilles004 des-feuilles006     Surse:  Charlotte , Atelier

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

Copyright © 2016 minideco.ro
Webdeveloper Tbox